Odmor i opuštanje u srcu BiH! Udobno se smjestite u novootvorenom luksuznom Premium Hotelu Drina Sarajevo na 3 dana/2 noćenja sa doručkom (švedski stol) za dvoje....samo 509 kn!

10 prodanihMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi do 28.02.2019., osim za period od 28.12.2018. do 03.01.2019.! Djeca do 5 godina borave GRATIS u sobi na krevetu sa roditeljima.

Novootvoreni hotel

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novootvoreni luksuzno opremljen hotel u srcu BiH, koji se nalazi na adresi Bačići br.10, naselje Stup, Sarajevo.
Prostran, topao i udoban u svojoj unutrašnjosti, hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola. U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno.


Hotel ima 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta. Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba.

Premium Hotel Drina Sarajevo

Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking i Wi-Fi.
Udaljen je svega 200 m od autoputa A1, samo 1 km od glavne ulice Sarajeva i 2 km od aerodroma.


Sobe

Premium hotel Drina opremljen je novim, prostranim sobama koje neće razočarati ni najizbirljivije goste.

U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno. Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking i Wi-Fi. Hotel ima 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta. Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba.

Restoran Drina
Prostran, topao i udoban restoran nudi doručak na bazi švedskog stola. Uređen je pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima.