Odmor i opuštanje u srcu BiH! Udobno se smjestite u novootvorenom luksuznom Premium Hotelu Drina Sarajevo na 3 dana/2 noćenja sa doručkom (švedski stol) za dvoje....samo 509 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 28.02.2019., osim za period od 28.12.2018. do 03.01.2019.! Djeca do 5 godina borave GRATIS u sobi na krevetu sa roditeljima.

Novootvoreni hotel

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novootvoreni luksuzno opremljen hotel u srcu BiH, koji se nalazi na adresi Bačići br.10, naselje Stup, Sarajevo.
Prostran, topao i udoban u svojoj unutrašnjosti, hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola. U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno.


Hotel ima 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta. Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba.

Premium Hotel Drina Sarajevo

Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking i Wi-Fi.
Udaljen je svega 200 m od autoputa A1, samo 1 km od glavne ulice Sarajeva i 2 km od aerodroma.


Sobe

Premium hotel Drina opremljen je novim, prostranim sobama koje neće razočarati ni najizbirljivije goste.

U klimatiziranim sobama, uređenim pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima gosti će se osjećati ugodno. Hotel posjeduje vlastiti besplatan parking i Wi-Fi. Hotel ima 15 soba, sa ukupno 33 osnovna i 13 pomoćnih kreveta. Uz mogućnost dodavanja pomoćnih kreveta u hotelu se može ugodno smjestiti do 60 osoba.

Restoran Drina
Prostran, topao i udoban restoran nudi doručak na bazi švedskog stola. Uređen je pažljivo biranim dizajnerskim namještajem sa profinjenim detaljima.