Samo na Crnom Jaju limitirana ponuda uz najmanju cijenu svjetskog hit tretmana za pomlađivanje - HIFU u Zagrebu! Laser Centar Trinity Vam daje mogućnost biranja zone lica ili dekolte...već od 249kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 100 kupona!
Puna cijena 750 kn
Ušteda 65%
Cijena 249 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Birajte željeno područje: očne ili čeone bore ili pušačke bore; lice od jagodične kosti do čela; lice od jagodične kosti do brade; cijelo lice; dekolte! Kupon vrijedi isključivo do 09.02.2019.!

HIFU - svjetski hit u pomlađivanju

Ova sofisticirana tehnologija omogućuje da je za postizanje liftinga potrebno 1-2  tretmana u godini, bez nuspojava, a tretman je maksimalno ugodan.


Klijenti su tretirani terapijom visokog intenziteta, zbog njegovog produženog djelovanja mogu imati stvaranje kolagenskih vlakana i do jedne godine nakon odrađenog tretmana!
HIFU radi na principu razbijanja masnih ćelija i celulita u stanicama masnog tkiva, uzrokuje njihova oštećenja i time čini njihovo potpuno uklanjanje.

Tretmani se mogu raditi tjekom cijele godine. Oporavak je trenutni i nakon tretmana se vraćate svojim dnevnim obvezama.


 

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb) uz KOD i ID kupona po primitku.