Travel Point otkriva Vam zimsku idilu Plitvica! Jednodnevni izlet u čaroliju kristalno bistrih plavo-zelenih jezera u svim godišnjim dobima! Prijevoz autobusom iz Zagreba za samo 149 kn/osobi!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin 05.01., 02.02. ili 16.03.2019.!


ZIMSKA IDILA NA PLITVICAMA

Polasci: 05.01., 02.02., 16.03.2019.

Plitvička jezera jedan je od najljepših nacionalnih parkova u Europi. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetioce iz cijelog svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.
"Zaljubljenici u zimske pejzaže i krajolike te netaknutu prirodu koja ostavlja sve bez daha trebaju posjetiti Plitvička jezera koja su po mnogima najljepša upravo zimi. Prizori zaleđenih jezera, slapova, ogromne sige koje vise na sve strane urezati će Vam se u sjećanje do kraja života.”


Program putovanja:

1. DAN   ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA

PLITVIČKA JEZERA jednodnevni izlet 

Polazak iz Zagreba u 07:00 sati (autobusni kolodvor, peroni 502-506). Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, koji, prema ocjeni Unesco-a pripada najvišoj kategoriji spomenika prirode. Uživat ćete u ljepotama Donjih i Gornjih jezera, provesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, te voziti turističkim vlakićem. Nakon razgleda slobodno vrijeme za šetnju oko jezera ili ručak. Planiran povratak oko 18 h prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb oko 21:00 sat.
Napomena : preporučamo udobnu toplu odjeću i sportsku obuću.