Zimski praznici i Valentinovo u srcu Sarajeva! 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi u Hostelu Like s doručkom za dvoje, pićem dobrodošlice i uključenom boravišnom pristojbom za 329 kuna!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smjestite se u centru Sarajeva i uživajte pogodnosti koje Vam nudi vrhunska usluga Hostela Like uz iznimno povoljnu cijenu! Morate ga "lajkati" jer je jednostavno neodoljiv! Kupon se može iskoristiti do 01.03.2019.!

Hostel Like smješten je u povijesnom središtu Sarajeva, svega 500 metara od Baščaršije i gradske Vijećnice!

Hostel Like u Sarajevu Vam nudi:

3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe s doručkom

piće dobrodošlice (kava ili čaj)

boravišnu pristojbu uključenu  cijenu!

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija na mail hostellikesa@gmail.com. 

Kupon se može iskoristiti u periodu do 01.03.2019.

  U neposrednoj blizini Hostela (oko 3 min. hoda) se nalazi poznata Sarajevska šetnica  „Bentbaša“ koja omogućava gostima ugodnu šetnju ili jogging u prirodi.

Žuta Tabija ili tzv. „Top“ je na svega  5 minuta hoda.  Sa Topa se pruža prelijep pogled na grad, a tokom toplijih dana, tu je otvorena ljetna bašta. Ovo mjesto je naročito atraktivno tokom ramazanskih dana kada se upravo sa Topa daje signal muslimanima da je vrijeme iftara.


Hostel Like raspolaže sa restoranskim dijelom gdje se, uz ugodan pogled na grad, poslužuje kontinentalni doručak.  Uz ovo, hostel posjeduje i izuzetno lijepu terasu s pogledom na grad. Terasa sadrži roštilj i kamin što je čini veoma ugodnim mjestom za slavlja i druženja u izuzetno ugodnom, intimnom i mirnom ambijentu.


 
Sve sobe hostela Like posjeduju vlastitu kupaonicu, TV sa satelitskim priključkom, besplatan Wi-Fi internet te panoramski pogled na grad. 
Hostel pruža mogućnost sigurnog odlaganja skijaške opreme, bicikala i sl.

Preporučamo odlazak u restoran Kolobara Han na vrhunska i orginalna jela u centru Sarajeva! Ponudu pogledajte ovdje.