Gradsko dramsko kazalište "Gavella" i Crno Jaje pozivaju Vas na predstavu i scensku adaptaciju hita "Kako je počeo rat na mom otoku" uz čak 4 termina i ulaznice za samo 45 kn/osobi!

66 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti isključivo od 09.01 do 12.01.2019., ovisno o izabranoj opciji!Predstava  "Kako je počeo rat na mom otoku"  

O predstavi: 

Predstava prema filmskoj priči koju je u kinima vidjelo 342 000 gledatelja, i u kazalištu 'Gavella' komunicira i nasmijava, analizira i ironizira, propuštajući olakšavajući smijeh u nataloženu tamu. 
Scenska adaptacija hita "Kako je počeo rat na mom otoku" u osnovi je intimna priča, utkana u turbulentne društvene okolnosti jednog razdoblja koje nas je odredilo te nam ima što reći i danas, na pozornici. Dinamičan je ovo scenski materijal, živih, glumstvenih likova za koje nam se čini da ih poznajemo, s dijalozima koji su nam se uspjeli upisati u kolektivnu memoriju, sugestivne tragikomične atmosfere... 


Sve o predstavi pogledajte OVDJE!


Iz kritika: 

"Šibenski HNK i zagrebačka 'Gavella' producirali su hit-predstavu, za kojom će potražnja još dugo nadmašivši ponudu. (...) Predstava traje svega 75 minuta. Mislim da godinama nisam napisao kako bi neka predstava mogla biti dulja, a ova svakako bi." (Tomislav Čadež, Jutarnji list) 
"Iako je još rano govoriti o možebitnom hitu, iz ovacija i pljeska publike može se naslutiti da će predstava biti dosljedan nasljednik filmske verzije." (Veronika Paić, Vijenac)

Nakon kupnje kupona rezervacija mjesta radi se putem e-maila: blagajna@gavella.hr uz KOD i ID kupona po primitku. Ulaznice možete podići na blagajni Gavelle uz kupon! Radno vrijeme blagajne: svakim danom, osim nedjeljom, od 10,00 h do početka predstave!