Provedite zimske dane u Gorskom Kotaru! 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u Hiši Briški u apartmanu Delnice za dvoje već od 649 kn! Kupon je moguće iskoristiti do 24.03.2019.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja u Hiši Briški za dvoje! Uživajte u apartmanu u prekrasnoj prirodi Delnica i ovoj jedinstvenoj ponudi po neponovljivoj cijeni!

U trosobnom, potpuno opremljenom, apartmanu na katu obiteljske kuće Briški u Delnicama nalazi se apartman koji nudi udoban smještaj za maksimalno 9 osoba.

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 

Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja vam nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.