Karneval u Austriji! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet s prijevozom iz Zagreba na vidikovac Pyramidenkogel i karneval u Villachu 02.03.2019. za samo 179 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ove sezone karnevala priuštite si zabavu u Villachu uz posjet vidikovcu Pyramidenkogel s impresivnim pogledom! Polazak u 7:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 7:00 sati. Putovanje Slovenijom i Austrijom u smjeru Koruške i Vrbskog jezera. 

Dolazak do veličanstvenog vidikovca PYRAMIDENKOGEL, visine 104 metara. Do samog vrha dolazi se liftom, a kroz središnji dio vidikovca ugrađen je vijugavi tobogan s kojim se možete spustiti s vrha platforme do podnožj Pyramidenkogela! Po dolasku slobodno vrijeme za odlazak na vidikovac i uživanje u prekrasnom pogledu na koruška jezera i okolne Alpe. 

U dogovoreno vrijeme odlazak do simpatičnog koruškog gradića – VILLACHA. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz upoznavanje njegovih znamenitosti: Trg cara Josipa – crkva Sv.Nikole – gradski trg... Slijedi slobodno vrijeme za uživanje fašničkoj suboti koja je vrhunac karnevalskih događanja u Villachu! Cijeli grad se pretvara u ludu pozornicu.... U trgovinama i restoranima osoblje je maskirano, a glazbeni bendovi zagrijavalju atmosferu od jutarnjih sati! U poslijepodnevnim satima kreće povorka više od tisuće maskiranih „luđaka“ i „budala“! Uživanje u događanjima i slavljeničkom tonu grada Villacha do polaska prema Zagrebu. 

Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

NADOPLATA za ulaznicu za vidikovac Pyramidenkogel - 11 € odrasli, 5.50 € djeca 6 - 15 godina (na bazi minimalno 20 osoba), plaćanje na licu mjesta u eurima!