Zaputite se u razgled Venecije i uživanje u karnevalu duge tradicije uz Autoturist Park! Jednodnevni izlet s prijevozom iz Zagreba 16.02., 23.02. i 02.03.2019. za samo 199 kn/osobi!

Super cijena 199 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uz odabir jednog od 3 termina doživite karneval u Veneciji uz razgled i zabavu! Polazak u 4:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje u smjeru Venecije. Dolazak u luku Punta Sabbioni, ukrcaj na brod te nastavak putovanja do VENECIJE brodom (cca 30min.). 

Po iskrcaju slijedi informativni razgled čuvene Mletačke Republike: RIVA DEGLI SCHIAVONI – PONTE DEI SOSPIRI – PALAZZO DUCALE – BASILICA SAN MARCO – PIAZZA SAN MARCO – PONTE RIALTO – CANAL GRANDE… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada ljubavi i karnevala koji mami uzdahe svih onih koji ga posjećuju i jednostavno ne zaboravljaju! 

Uživanje u šarenilu prekrasnih maski do 19:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraća stajanja putem radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.