Doček Nove godine u Zadru uz smještaj u prekrasnom Hotelu President**** - noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, gratis parking, internet, piće dobrodošlice, za 2 osobe i samo 590kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo nikako ne propustite! I ove godine Zadrani nastavljaju tradiciju "feštarskog" dočeka, proslave Nove godine na nekoliko lokacija u starom dijelu grada oko pojedinih ugostiteljskih objekata koji će raditi čitavu noć! Uživajte u Zadru i iskoristite bogati paket Hotela President**** uz 50% popusta!

Ponuda  uključuje za 2 osobe:

2 dana, 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi,

gratis parking i internet,

piće dobrodošlice.


Više o proslavi Nove godine u Zadru pročitajte OVDJE.Hotel President**** pruža vrhunsku uslugu gostima i svojom se uslugom može mjeriti s europskim standardima. U restaurantu se jelovnik neprestano mijenja i prilagođava gostovim željama, a svaki detalj, od posuđa i čaša do cvjetnih aranžmana i dekoracija, visoko je estetiziran. Jelovnik je napravljen prema svjetskom trendu sastavljanja jelovnika.


Hotel ima 15 klimatiziranih soba i 12 apartmana, te radi na principu integriranog sustava "Inteligentni hotel". 

Sobe su opremljene namještajem od trešnjinog masiva izrađenog u Biedermeier stilu. Za svaku sobu pojedinačno namještaj je ručno rađen po mjeri, a izradila ga je tvrtka Stilles iz Slovenije.


Usluge gostima: pranje i kemijsko čišćenje rublja, transferi, brodski i kopneni izleti s vodičem, mogućnost iznajmljivanja telefax stroja i fotokopirnog aparata, a isto tako i prijenosnog računala, priključka na Internet, te organizacija najma sportskih terena. Sobno posluživanje je na raspolaganju 24 sata.

Recepcija je u mogućnosti nabaviti karte za sve predstave i događanja u gradu, te organizirati putovanja avio kompanijama. U hotelu se nalazi mjenjačnica samo za goste.

Stoga, bilo kako da dođete u Zadar, kopnom, morem ili zrakom, Zadar Vas očekuje kao dragog gosta, bliskog prijatelja i dobrog znanca. Veliko je zadovoljstvo za Hotel PRESIDENT**** što može biti Vaš domaćin u toku Vašeg boravka u ovom prelijepom mediteranskom gradu.