Najromantičnija večera za dvoje i nezaboravno Valentinovo! Očekuju Vas nezaobilazna zagrebačka destinacija The Movie Pub i bogata večera u 3 slijeda u dobrom društvu...već od samo 169kn!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Večera uz puno ljubavi i fine okuse...Vaše mjesto je u The Movie Pubu! Kupon je iskoristiv isključivo za termin Valentinova 14.02.2019. od 18-22 h! Svim korisnicima Maestro ili Mastercard kartice, extra popust od 20% na butelje - plaćanje u restoranu!


Opcija 1): Valentinovo - večera za dvoje u 3 slijeda: PREDJELO - kanapei Tris (tuna.vege,slavonski); GLAVNO JELO - pureći medaljoni u umaku od gorgonzole uz domaće priloge; SALATA - izbor svježe mješane salate; DESERT - chessecake s preljevom od šumskog voća.

Opcija 2):
Valentinovo - večera za dvoje u 3 slijeda: PREDJELO - domaći rezanci od špinata u umaku od tartufa; GLAVNO JELO - lungić u umaku od senfa  s kroketima i rižom; SALATA - izbor svježe mješane salate; DESERT - chessecake s preljevom od šumskog voća .

U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!