Family-friendly Hotel Krone**** poziva Vas na wellness u Sarajevu! 3 dana/2 noćenja s doručkom u apartmanu za 2 osobe uz korištenje privatne SPA zone 2h...za samo 999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte i Vi sve čari oaze zvane Sarajevo, uživajte u šarmantnom spoju Istoka i Zapada, bogatom kulturnom životu, u vrhunskoj hrani, slasticama i noćnom životu koji Vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima! Kuponi se mogu iskoristiti do 31.03.2019.! Djeca do 4 godine borave BESPLATNO!

Hotel Krone/Kruna, nalazi se u najljepšem dijelu Sarajeva, području koje su naseljavali ljudi prije 5000 godina, u nekadašnjoj rimskoj provinciji, mjestu pod suncem koje je liječilo svojim čudotvornim izvorima zbog kojeg je i dobilo ime Ilidža, što bi u prijevodu sa turskog značilo: lijek ili ono što čovjeku daje zdravlje.

Od zelene oaze na Ilidži do njenog vrela vodi, nadaleko poznato šetalište zasađeno stablima platana i kestena u dužini od 3,5 km, kroz čiji tunel jedinstvene prirodne ljepote voze stari fijakeri. Iznad drveća isprepletenog visokim krošnjama, naziru se vrhovi planine što u svojim njedrima krije izvor rijeke Bosne, po kojoj se cijela zemlja naziva.

Hotel Krone je stara zgrada izgrađena 1907. U njenim temeljima urezana su sjećanja na austrougarsku prošlost Bosne i Hercegovine, u kojoj se krije zaboravljena priča o zabranjenoj ljubavi nekrunisanih vladara, Sophie i Franca Ferdinanda.

Hotel Krone pripada kulturnoj baštini zemlje i raspolaže sa 26 soba koje uključuju 12 Deluxe Double soba, 8 Superior Queen soba i 6 Superior King soba. Luksuzno opremljen restoran smješten je u zelenilu netaknute prirode. U restoranu se pripremaju jela međunarodne kuhinje sa sastojcima organskog porijekla. 

Gostima je na raspolaganju i privatni spa centar Aqua S… napravljen u stilu starih rimskih kupatila po kojima je Ilidža bila poznata u vrijeme kada je bila dio Rimskog carstva.

Rezervacija termina direktno sa hotelom na broj telefona: +387 33 257 960 ili putem e-maila: info@hotelkrone.ba