MountVacation vodi Vas na skijanje u Francusku! Provedite 7 noćenja u apartmanima Residence Les Gentianes 3* za 6 ili 8 osoba uz odabir samo najma ili najma+ski pass, već od samo 1208 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Aparthotel Residence Les Gentianes 3* nalazi se u mjestu Puy Saint Vincent u NP Ecrins (JI Francuka) gdje ćete pronaći baš sve za dobar i ugodan odmor s prijateljima ili obitelji te priliku za sjajan skijaški provod! Odaberite samo najam ili najam sa ski passom i uživajte u francuskim Alpama! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO 23.03.-30.03.2019.

Rezidencija Les Gentianes 3* nalazi se u mjestu Puy Saint Vincent na 1750 metara nadmorske visine. Pruža prekrasan vidik na prirodni park Ecrins.

Rezidencija se sastoji od četiri različite zgrade. U objektu u kojem je i recepcija nalazi se također natkriveni bazen (samo u Puy Saint Vincent) i sauna. Sve je besplatno i može se koristiti za vrijeme radnog vremena recepcije. 

Apartmani su novi i prostrani, svi imaju balkon i zajedničku prostoriju za skije. 

Udaljena 100 m, u Residence Dame Blanche nalaze se pekarna, trgovina i barovi,a u Residence Parc Aux Etoiles najbliži restoran. U centru se, osim restorana i barova, nalazi i supermarket.

Kupon za 1., 2. i 3. opciju vrijedi za 1 osobu za 7 dana i puni apartman. Kupon za 4., 5. i 6. opciju vrijedi za apartman za 7 dana bez obzira na broj osoba u apartmanu.

U blizini Gentianesa vozi i besplatni autobus, a ispred i oko objekta je besplatno parkiralište.

Najbliža skijališta udaljena su svega 70-120 metara, a ona najbliža je pogodna i za početnike!

Za više detalja svakako posjetite i web stranicu:

https://www.mountvacation.hr/apartman/residence-les-gentianes_puy-saint-vincent

Puy Saint Vincent je skijalište koje iznenadi gotovo sve koji stignu prvi put na odredište. Na prvi pogled malo skijalište, Puy Saint Vincent je destinacija koja može zadovoljiti i najzahtjevnije goste. 

Skijaške staze su raznolike, a pogodne za obitelji, kao i za one koji vole puno skijati. Puy Saint Vincent nije odredište gdje možete otkriti puno putovanjem s brda na brdo, ali još uvijek ima dovoljno staza i za posljednji dan kada ćete naći stazu koju još niste odskijali. 

Obližnja skijališta: veliki Serre Chevalier (300 km staza), Montgenevre (400 km staza), Les 2 Alpes (200 km staza).