Državna matura bez stresa uz Futura Učilište u Zagrebu! U paketu očekuje Vas stručno vodstvo, čak 90 sati, gotovi materijali za učenje i vježbu...po najpovoljnijoj cijeni od samo 990 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kao što i samo ime govori, Futura Učilište brine o budućnosti svojih maturanata! Uz dugogodišnje postojanje i iskusne predavače, učilište Vam pruža rad u malim grupama i individualni pristup te cjelovitu pripremu za sljedeći akademski korak! Krajnji rok za naknadni upis programa je 16.02.2019.!

Kroz rad u malim grupama i individualan pristup, Futura Učilište svojim polaznicima pomaže što efektivnije se pripremiti za državnu maturu. Paket priprema obuhvaća pripreme iz hrvatskog i engleskog jezika te matematike, dva školska sata po susretu iz svakog predmeta neovisno o razini za koju se polaznik izabrao pripremiti te gotove materijale za učenje. 

Pripreme se održavaju subotom u jutarnjim terminima, a za svaki propušteni termin Futura Učilište polazniku na trajno korištenje daje odgovarajuće obrađene materijale uz mogućnost konzultacija s predavačem!

Zašto upisati pripreme Futura Učilišta:

- rad u malim grupama pomaže u stvaranju produktivnije radne atmosfere i prijateljskog okruženja;

- uz individualan pristup, svakom je polazniku moguće pružiti dodatnu pomoć i odgovoriti na pitanja koja baš njega muče;

- predavači su iskusni, dobro upoznati sa strukturom državne mature i načinom polaganja ispita;

- pripreme traju do samih ispita iz obveznih predmeta zbog čega će polaznici moći pristupiti njihovom polaganju s najsvježijim znanjem i pamćenjem pripremljenog gradiva;

- raspored polaznika minimalno je opterećen budući da se pripreme održavaju subotama od 8:30 do 13.30 u blok-satovima za svaki obvezni predmet, uključujući pauze;

- pravovremena i temeljita priprema je uvijek bolji izbor od učenja u zadnji tren.

Krajnji rok za naknadni upis programa je 16.02.2019.!

O Futura Učilištu

Futura Učilište do sada je ispratilo pet generacija polaznika među kojima nema jednoga koji nije uspješno položio maturu. Neki od polaznika Futura Učilišta, osim što su ostvarili odlične rezultate na državnoj maturi, već su na prvoj godini fakulteta temeljem svog uspjeha postali stipendisti.

Evo što bivši polaznici kažu o pripremama za maturu Futura Učilišta:

"Pripreme iz matematike su mi stvarno puno pomogle. I najvećim djelom su upravo pripreme zaslužne za ocjenu s kojom sam zadovoljna. Profesorica je detaljno objašnjavala svaki zadatak i prozivanjem na ploču te davanjem zadaća nakon svakih predavanja poticala nas je na rad. Ako bi bilo potrebno pojedinačno bi svakome objasnila zadatak za što mislim da je odlično jer tako smo mogli lako svladati gradivo." - Ivana C.

"Na pripremama mi se najviše sviđa to što mogu pitati sto puta ako mi nešto nije jasno. Profesor će mi uvijek ispočetka sve objasniti i ima vremena za svakoga jer radimo u malim grupama. Radimo sve vrste zadataka kakvi su maturi, a ne samo teoriju." - Mateo K.

Detaljnije o Futura Učilištu na: http://www.futura-uciliste.hr/