Veljača u romantici Malinske i hotela Malin! Wellness odmor uz 2 ili 3 polupansiona za dvoje, romantičnu večeru uz svijeće i pogled na Kvarnerski zaljev u restoranu Royal...od 1398kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživanje za dvoje u novootvorenom wellness centru i uz 1x parcijalna masaža za nju i njega u trajanju od 30 minuta + čajevi i osvježavajuće voće u relax zoni wellness centra... Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 01.02.19. do 28.02.19.!

1x romantična večera uz svijeće i pogled na Kvarnerski zaljev u restoranu Royal u 4 slijeda - mogućnost izbora između 2 prigodna menija), smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom na morsku stranu + iznenađenje u sobi (pjenušac u sobi) + 1 x besplatno korištenje sauna (turska, finska, bio, infra red) u novootvorenom wellness centru + 1 x parcijalna masaža za nju i njega u trajanju od 30 minuta + čajevi i osvježavajuće voće u relax zoni wellness centra + 20% popusta na sve tretmane u wellness & spa centru koji nisu uključeni u ovaj paket + besplatno korištenje bicikla + besplatan parking + besplatan WIFI + boravišna pristojba, sve za 2 osobe!

Hotel Malin nudi kvalitetan smještaj, dobru i zdravu hranu, birana vina, pjesmu i zabavu, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir, sol i svu modrinu čistog mora adrijanskoga... 

Nudi otočna, suhozidom omeđena prostranstva, mjesta na kojima zrak ima okus kadulje, smilja i svih vrsta pomiješanih otočnih trava. 

Smještaj - Hotel Malin

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja.
Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. 
Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. 

Opis sobe: 

  • Soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi se nalazi pomoćni ležaj koji je prikladan za dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 130 x 200 cm). Soba ima jednu kupaonicu s tušem.

Profinjene gastronomske kreacije restorana Royal

Uz pogled na Jadran i Kvarnerski zaljev koji se pruža s vrha hotela Malin, restoran Royal osvaja i svojom vrhunskom à la carte ponudom ili prigodnom, svečanom ponudom. Klasična elegancija restorana jednako se ogleda i u profinjenim teksturama gastronomskih kreacija na Vašoj trpezi.

14.2.2019. Romantična večera uz svijeće i pogled na Kvarnerski zaljev u restoranu Royal u 4 slijeda, mogućnost izbora između 2 prigodna menija - ribljeg i mesnog.