Doživite Let Anđela! Tradicionalnu manifestaciju koja otvara početak Karnevala u Veneciji i prizore slikovitih maska na ulicama uz Smart Travel i prijevoz autobusom iz Zagreba...219kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 03.30 sati! Kupon vrijedi za odabrani datum 24.02.2019. - garantirano!


POLAZAK: 24.02. Pridružite nam se na jednoj od najpoznatijih manifestacija u Veneciji: Letu Anđela i oduševite se slikovitim maskama koje ćete sresti na ulicama Venecije!


Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 03.30 sati.

Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Veneciji u 03.45h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do VENECIJE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na pristanište PUNTA SABBIONI, gdje ćemo izaći iz autobusa, malo predahnuti i ukrcati se u turistički brodić (VAPORETTO), koji će nas odvesti do Venecije, točnije do TRGA SV. MARKA. 


Po iskrcaju sa vaporetta, očekuje nas šetnja uz pratitelja: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI - MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA - MOST RIALTO - KANAL GRANDE. Točno u 12h, na trgu svetog Marka, očekuje se tradicionalni Let Anđela, perfomans koji obilježava otvaranje Karnevala! Nakon razgleda i upoznavanja ljepota Venecije, slijedi slobodno vrijeme za osobne programe, uživanje u šarenilu i maskama po slikovitim ulicama Venecije, ali i romantičnu šetnju skrovitim uličicama. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te odlazak prema trgu sv. Marka gdje ćemo se ukrcati na vaporetto. 
Vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kraći predah i ukrcaj u autobus. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.