Udobno se smjestite u šarmantnom Maribor INN Hotelu***+ gdje Vas očekuju 3 dana/2 noćenja s buffet doručkom za samo 938 kn za 2 osobe! Boravak iskoristite i za aktivno skijanje na Mariborskom Pohorju!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno i korištenje spremišta za skijašku opremu, a kupci ponude za višednevni ski pass ostvaruju 10% popusta! Kupon vrijedi do 17.03.2019.

Topla dobrodošlica u Mariboru INN hotelu!

Smješteni smo u predgrađu Maribora, poznatom po gostoprimstvu, dobroj kuhinji i bogatoj vinskoj tradiciji.

Maribor INN hotel nudi 18 soba za ugodan i sretan boravak. Naši gosti govore kako su najbolje one s pogledom na Pohorje - planinsko sunce daje poseban šarm i pri izlasku i pri zalasku. Sobe su moderno opremljene, imaju klima uređaj i besplatan pristup Wi-Fi.

Hotel je odlična stanica za sve turiste koji prolaze Mariborom na put za odmor, a zbog svoje lokacjie hotel je i odlično polazište za istraživanje regije.  

Svojim gostima nudimo više od ugodnog smještaja i gostoljubivog osoblja; hotel ima 2 sobe za sastanke - Jurka i Muškat, a 3 minute je udaljen i od poslovne zone Tezno.

Lokalna kuhinja Restavracija Modra Frankinja dodatno pridonosi jedinstvenosti naše ponude. Ako ste raspoloženi za snack, osvježavajuće piće ili finu kavu, posjetite Café INN koji se nalazi u hotelu i otvoren je cijelu noć.

Ljeti možete odmarati na velikoj ljetnoj terasi odakle možete promatrati i svoju djecu kako se igraju na hotelskom igralištu. Za hladne i kišne dane pripremili smo Vam knjige i ugrijani središnji dio hotela gdje možete čitati i popiti šalicu ukusnog domaćeg čaja.

Parking s nadzorom nalazi se ispred hotela, a dovoljno je velik i za kamp-prikolice i autobuse.

Mislili smo na svaki detalj i svakog gosta. Veselimo se vašem dolasku!

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna je prethodna rezervacija minimalno 3 dana unaprijed na e-mail hotel@inn-mb.si ili broj telefona +386 (0)2 629 05 00 ili +386 (0)31 710 635 (uz predočenje KODA i ID kupona).