Vrijeme je za atraktivan Bled i neopisive panoramske prizore na 2 dana/1 noćenje za 2 osobe u glamping kućici Camping Bleda uz korištenje glamping saune tijekom boravka za 763 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Za sve željne odmora i neopisivih prirodnih ljepota! Ne propustite doživjeti najljepše jezero u Sloveniji! Očekuju Vas i doručak u piknik košarici dostavljen pred vrata kućice, korištenje vanjske drvene kade s vrućom vodom i 1x ulaz u bazene Wellness Živa u hotelu Rikli Balance! Kupon se može iskoristiti od 01.04.19. do 30.04.19.

U kućici je krevet s posteljinom i ručnicima. Ispred kućice je zaštita od sunca u obliku jedra, te dvije ležaljke i stolić!

Kamp na obali Bledskog jezera

Ekološki kamp najviše kategorije, u kojem će Vas probuditi cvrkut ptica, i prizor umirujućeg prirodnog zelenila tik do Bledskog jezera.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Ljupke drvene kućice savršen su izbor ako želite samo udvoje pobjeći od vreve i obveza svakidašnje rutine. Spavanje u prirodi ovdje dobiva novo značenje. Kućice su izgrađene od ekološkog, neobrađenog ariša i prekrivene šindrama od ariša. Udoban krevet izrađen je od potpuno prirodnih materijala. U kućici sve miriši po drvu. Ispred kućice mame lijepo uređena okolica s karakterističnim alpskim biljem, drvena kada s grijanjem na drva i udobne drvene ležaljke.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici.

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!