Vrijeme je za atraktivan Bled i neopisive panoramske prizore na 2 dana/1 noćenje za 2 osobe u glamping kućici Camping Bleda uz korištenje glamping saune tijekom boravka za 763 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve željne odmora i neopisivih prirodnih ljepota! Ne propustite doživjeti najljepše jezero u Sloveniji! Očekuju Vas i doručak u piknik košarici dostavljen pred vrata kućice, korištenje vanjske drvene kade s vrućom vodom i 1x ulaz u bazene Wellness Živa u hotelu Rikli Balance! Kupon se može iskoristiti od 01.04.19. do 30.04.19.

U kućici je krevet s posteljinom i ručnicima. Ispred kućice je zaštita od sunca u obliku jedra, te dvije ležaljke i stolić!

Kamp na obali Bledskog jezera

Ekološki kamp najviše kategorije, u kojem će Vas probuditi cvrkut ptica, i prizor umirujućeg prirodnog zelenila tik do Bledskog jezera.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Ljupke drvene kućice savršen su izbor ako želite samo udvoje pobjeći od vreve i obveza svakidašnje rutine. Spavanje u prirodi ovdje dobiva novo značenje. Kućice su izgrađene od ekološkog, neobrađenog ariša i prekrivene šindrama od ariša. Udoban krevet izrađen je od potpuno prirodnih materijala. U kućici sve miriši po drvu. Ispred kućice mame lijepo uređena okolica s karakterističnim alpskim biljem, drvena kada s grijanjem na drva i udobne drvene ležaljke.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Termalni izvori jezera Bled (23°C) danas se koriste za zagrijavanje bazena u okolici.

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude.

Više o Bledu, pročitajte ovdje!