Oaza odmora u Sarajevu na 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Koncept Residence Hotelu uz kolač, piće dobrodošlice, transfer do centra i Bjelašnice i natrag...za 1229kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte na 3 dana uz 2 noćenja s doručkom u studio apartmanima hotela Koncept Residence! Hotel je otvoren u svibnju 2018. godine! Takse su uključene u cijenu! Ponuda se može iskoristiti do 01.04.19.!


"Koncept Residence Hotel" pruža vam nezaboravno iskustvo smještaja u luksuzno opremljenim sobama i apartmanima, idealno lociran za sve posjetitelje!

UDOBNOST 
Koncept Residence Hotel nudi udoban smještaj u moderno uređenim jedinicama na odličnoj lokaciji i idealna su polazišna točka za obilazak grada!

NAŠ HOTEL - KONCEPT RESIDENCE HOTEL

Hotel Koncept Residence je otvoren u svibnju 2018. godine i opremljen sa 10 studio apartmana, 6 Luxury apartmana 56-58 m2, 6 Luxury apartmana 124-126 m2, 3 Rooftop apartmana 88-98 m2.


Recepcija je na raspolaganju 0/24, kao i Lobby bar, parking sa 20 mjesta ispred hotela, kao i podzemna garaža.

Sadržaji: domaći i internacionalni TV kanali, telefon, internet pristup, apartmani su opremljeni sa kuhinjama, udobni kreveti, pamučna posteljina i ručnici, udobne papuče, sušilo za kosu.


HOTEL KONCEPT RESIDENCE

Hotel Koncept residence Vam pruža uslugu noćenja s doručkom u moderno opremljenim sobama i apartmanima sa ljubaznim i profesionalnim osobljem koje Vam stoji na raspolaganju 24/7. Hotel je otvoren u svibnju 2018. godine. Eksterijer hotela slika je moderne arhitekture dok je nterijer urađen tako da boravak u sobama i apartmanima ili u javnim prostorijama hotela na naše goste djeluje opuštajuće. Smješten u zlatnoj sredini Sarajeva gdje Vam je aerodrom udaljen svega 2 kilometra, centar Sarajeva 6 kilometara dok je Ilidža udaljena 3 kilometra od hotela -koju sa pravom nazivaju zelena oaza Sarajeva. Svaka soba je opremljena sa čajnom kuhinjom, dok je u apartmanima kuhinja full funkcionalna na raspolaganju. Hotel za svoje goste je osigurao i 20 parking mjesta ispred hotela kao i podzemnu garažu koja je uključena u cijenu noćenja. Hotel je klimatiziran u cijelosti.