Beauty Dream salon ljepote u Zagrebu otkriva povratak mladosti uz MEZOTERAPIJU PEPTIDIMA koja osobito učinkovito djeluje na mimičke bore (čelo i oko očiju)...399kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Peptid Argirelin poznat je kao "blaži botox" koji prvenstveno djeluje na mimičke bore (čelo i oko očiju). Hvaljen od samog Dr. Oz - a u njegovom tv showu! Kupon se može iskoristiti do 04.05.2019.!

Mezoterapija peptidima 

Peptidi prodiru duboko u slojeve kože i rade na način da pomažu koži da pamti i zadržava svoje mladoliko stanje. 

Peptid Argirelin poznat je kao "blaži botox" koji prvenstveno djeluje na mimičke bore ( čelo i oko očiju).
 

Hvaljen od samog Dr. Oz - a u njegovom tv showu!

Peptid se unosi direktno ispod kože u njezin srednji sloj i time povećava djelovanje. 

Mišići se postupno opuštaju, tako da su s vremenom bore sve pliće i pliće. Osoba zadržava svoju mimiku. Također, djeluje regenerirajuće na cijelu kožu koja postaje elastična i sjajna. Promjene vidljive nakon 2 tretmana, što opet ovisi o želji klijenta i stanju kože. Razmak između tretmana 3 - 6 tj, ovisi koliko se tretmana radi. Tretman traje cca 60 min.


Kombinira se ručna mezoterapija i mikronidling. Koža može biti blago/jače crvena nakon tretmana s prolaznim osjećajem žarenja. Maskom smirujemo kožu. Nekoliko dana nakon tretmana savjetuje se korisiti kremu sa zaštitinim faktorom.  Peptidi šalju koži signal da ubrza proizvodnju kolagena, a UVA (a = ageing) zrake prodiru duboko u sloj kože gdje se nalazi kolagen i elastin.


Ne preporuča se: trudnicama, dojiljama, osobe s herpesom, imuno bolestima, nakon nedavnih operacija i ozljeda, s kapilarama.