Proljetni travanj na Makarskoj rivijeri u šarmantnom mjestu Gradac uz 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u aparthotelu Pecić, opremljenom po visokim hotelijerskim standardima...za samo 899kn!

Aparthotel Pecić nalazi se u mjestu Gradac na Makarskoj rivijeri, u podnožju planine Biokovo, a udaljeni su samo 150 metara od mora i plaže! Djeca do 3 godine gratis! Kupon vrijedi od 19.04.19. do 22.04.19.!

Apartmani sa bazenom Gradac - za ugodan i prijatan odmor na moru

Apartmani opremljeni po visokim hotelijerskim standardima današnjice…

Aparthotel Pecić nalazi se u mjestu Gradac na Makarskoj rivijeri, u podnožju planine Biokovo. Apartmani u ponudi opremljeni su po visokim hotelijerskim standardima današnjice, a udaljeni su samo 150 metara od mora i plaže. Razni restorani i suvenirnice udaljeni su samo nekoliko koraka. Do prodavaonice prehrambenih proizvoda ima 50 metara.

Besplatno korištenje bazena, parking i Wifi
Svim gostima na raspolaganju je vanjski bazen i terasa sa roštiljem. Besplatno privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. Na zahtjev je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.


Moderni apartmani - apartmani i studio apartmani za 2 do 5 osoba

U ponudi imamo apartmane i studio apartmane kapaciteta 2-5 osoba, klimatizirani, sa kuhinjom, Sat/TV uređajem i besplatnom Wi-Fi mrežom.

Lokacija, blizu mora i plaže
Aparthotel Pecić se nalazi samo 150 metara od mora i plaže, najduže na Makarskoj rivijeri, koja ostavlja bez daha mnogobrojne turiste.

 

Mogućnost najma bicikla i izleta na Biokovo uz nadoplatu na licu mjesta.