Već dugo želite tetovažu? Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME. u Zagrebu i Crno Jaje otkrivaju Vam tattoo vaucher za tetovažu po izboru u vrijednosti od 350 kn za samo 149 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ostvarite 15% EXTRA popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremite karticu za sljedeću kupovinu")! Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 11:00 do 20:30, subotom: od 9:30 do 14:30 h! Rok iskoristivosti kupona je 25.05.2019.!


Sepia Perita Studio za tattoo i Permanent Makeup INK.ME.

Riječ "tattoo", zabilježena je prvi put 1796. godine, u brodskom dnevniku kapetana Jamesa Cooka, a znači "označiti" na jeziku Maora, polinezijskog naroda koji je poznat
po tipičnim tetovažama na licu.

Sve više svjedočimo društveno- kulturološkom fenomenu ukrašavanja tijela tetoviranjem i/ili piercingom, koji se širi suvremenim svijetom poput epidemije. Tetoviranje i piercing postaju dio svakodnevice, na njih se odlučuje sve više osoba, neovisno o spolu, dobi, društvenom statusu, stupnju obrazovanja, imućnosti i sl.

 

Ponuda nije namijenjena osobama mlađim od 18 godina. Maloljetne osobe do 18 godina bit će uslužene ukoliko dođu u pratnji roditelja!