Bogati paket očekuje Vas u Hotelu Ribno 3*! Odmorite u 3 dana/2 noćenja s Polupansionom u odličnom smještaju kraj bledskog jezera, wellnessom, popustima i pogodnostima, sve za 2 osobe!

Super cijena 1.268 kn
Uštedi još 64 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 64 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda uključuje i 1x dvosatni ulaz u wellness hotela Ribno - 2 saune i jacuzzi, 2x kupon od 5 € za masaže u hotelu Ribno, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa i besplatni ulaz u Casino Admiral i kupon od 10 € za igru! Stoga, izaberite termin i priuštite si vrhunski odmor s Hotelom Ribno 3*!

Hotel Ribno 3* nalazi se u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu prema kojemu je i dobio ime. Njegov položaj na rubu borove šume oduševljuje sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

 

Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 3h ulaza u wellnessu hotela Ribno 3* za samo 5€/osobi i poludnevni najam bicikla u hotelu Ribno (07:00-13:30 h ili 13:30-20:00 h) za samo 10 €/biciklu  !

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ali i aktivnostima kao što je planinarenje.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 60-ak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. 

Top 5 bledskih atrakcija: jezero, dvorac, "Pletna" brodić, bledska kremšnita!