Praznik rada na sunčanom Cresu uz 4 dana i 3 noćenja za 2 osobe u apartmanu Tasha u Miholaščici tik do mora uz piće dobrodošlice, poklon dobrodošlice, završno čišćenje...959kn!

Proljeće na Cresu i savršen odmor za dvoje! Kupon za ponudu vrijedi od 26.04.19. do 15.05.19. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Apartmani Tasha   

Apartmani s 3 zvjezdice nalaze se na lokaciji Miholašćica. Nalaze se 70m od plaže, 400m od centra i 70m od trgovine.

1/2 Studio 2 kat pogled more

Studio za dvije osobe nalazi se na katu obiteljske kuće. Sa balkona proteže se predivan pogled na more. Studio se sastoji od spavaće sobe i kuhinjice te kupaonice. 


Cres

Jednom davno, Lošinj i Cres bili su jedan otok, no zbog trgovačkih potreba razdvojeni su kanalom kod mjesta Osor. Od 19. stoljeća Lošinj se uglavnom razvija kao pomorsko i brodograđevno središte, a fascinantan je podatak da relativno malo mjesto Mali Lošinj tada ima čak 6 brodogradilišta! Krajem 19. stoljeća fokus se seli na turizam i to zdravstveni, a zbog svoje povoljne klime 1892. godine biva proglašen klimatskim lječilištem. Tako postaje omiljenom destinacijom austro-ugarske aristokracije koja na otoku ostavlja i arhitektonski trag. 


Još mnogo različitih tragova ostavljeno je na otoku kroz povijest u raznoraznim oblicima - u obliku crkvica, samostana, bazilika, antičkih ostataka, od kojih je zasigurno najslavniji Hrvatski Apoksiomen. Tu su i zbirke umjetnina u Palači Fritzi u Malom Lošinju te galeriji Kula u Velom Lošinju koja priča o pomorskoj povijesti otoka. A već spomenuto mjesto Osor s razlogom se naziva gradom-muzejem i vrijedi ga doživjeti.