Ljeto bez celulita uz kozmetički salon Glitter&Glam u Zagrebu! U samo 2 tjedna preoblikujte svoje tijelo paketom od 10 maderoterapija uz 2x kavitacije u 10 dolazaka za samo 899 kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% EXTRA popusta uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremite karticu za sljedeću kupovinu")! Paket uključuje 10x maderoterapija nogu i guze (30 min) + 2x kavitacija (30 min)! Kupon vrijedi za 1 osobu i 10 dolazaka, a može se iskoristiti do 10.06.2019.!

Glitter & Glam salon 

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku. U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija. U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i sve vrste masaža; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije. Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora. Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.


Kavitacija
 
Neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternative liposukcije, tehnika, koja omogućava brzo i učunkovito preoblikovanje tijela u kratkom roku. Precizno odstranjuje lokalne masne naslage i celulit bez dugotrajnog oporavka. Oblikovanje trbuha, stražnjice, bokova, bedara, koljena i gornjeg dijela ruku. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se stoga pacijentica može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija kavitacije omogućuje usmjeravanje koncentrirane energije na željene zone tijela, te se tako selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Rezultati su vidljivi već kod prvog tretmana od 2 do 5 cm manje u obujmu tretiranog djela.


Maderoterapija

Anticelulitna masaža drvenim rolerima preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, bedrima, trbuhu i rukama, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primjenjuju i jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
Masaža drvenim valjcima smanjuje obujam tijela, preoblikuje ga te podiže stražnjicu.