Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena! Iskoristite 2 učinkovita tretmana ULTRAZVUČNOG ČIŠĆENJE LICA PROSKIN za samo 219 kn u No+vello estetskim centrima Zagreb i Rijeka!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 500 kn
Ušteda 56%
Cijena 219 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ponuda vrijedi za ZAGREB I RIJEKU! Ultrazvučno čišćenje za meku, glatku, blistavu i mlađu kožu u poznatom salonu NO+VELLO! Kupon se može iskoristiti do 31.10.2019.

ULTRAZVUČNO ČIŠČENJE LICA PROSKIN

Čišćenje kože je prvi korak do savršenog tena

Ultrazvuk je jedna od najinovativnijih tehnologija u sektoru ljepote. Postiže dubinsko čišćenje i uklanja nečistoću s kože, a pri tome je ne oštećuje. Bez kemijskih proizvoda, uklanja mrtve stanice i reaktivira cirkulaciju na tretiranoj zoni, stimulirajući tako stvaranje kolagena i obnavljanje stanica. No+Vello oprema za čišćenje lica učinkovito kombinira, individualno prilagođeno vašoj koži, ultrazvuk i galvansku energiju, što omogućava primjenu tretmana na svakoj koži. Postiže da koža bude dubinski čista na brz i efikasan način.

Efekti ultrazvuka u kombinaciji s galvanskom energijom

dubinsko čišćenje pora; temeljit piling bez oštećenja i crvenila; uklanjanje mrtvih stanica kože i ostale nečistoće; detoksikacija kože; stimulacija proizvodnje kolagena i elastina; omogućuje bolje upijanje kozmetičkih proizvoda; uklanjanje mitesera; poboljšavanje cirkulacije krvi i limfe; mikromasaža; poticanje stvaranja novih stanica; također pogodan za vrlo osjetljivu kožu; smanjuje bore i linije.