Spojite gastronomski užitak i razgled Štajerske! Autoturist Park vodi Vas na 1-dnevno putovanje u Vulkanland i dvorac Kornberg 01.06.19., s uključenim prijevozom iz Zagreba za samo 199 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite manufakturu suhomesnatih proizvoda poznatog brenda Vulcano i dvorac Kornberg, a u Leibnitzu iskoristite slobodno vrijeme za razgled! Polazak autobusa u 6:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u subotu 01.06.2019.

PROGRAM IZLETA

Polazak autobusa u 6:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Ugodno putovanje preko Slovenije, a u smjeru Štajerske, "zelenog srca" Austrije. Vožnja kroz prekrasnu brežuljkastu štajersku regiju Vulkanland, koja je danas, zahvaljujući brojnim malim vulkanima koji su prije više milijuna godina ovdje bili aktivni, jedna od najplodnijih i tradicijski najbogatijih regija u Europi!

 Dolazak u mjesto Auersbach u kojemu se nalazi manufaktura suhomesnatih proizvoda VULCANO. Kada su vlasnici ove manufakture prije 10-ak godina krenuli u realizaciju svojih ideja, smatrani su čudacima "s brega", a danas su njihovi suhomesnati proizvodi okusa Vulkano svjetski nagrađivani i vrhunske kvalitete! Po dolasku slijedi multimedijalna prezentacija obrade šunke u Vulcano pršut, a zatim i degustacija samih proizvoda. Slobodno vrijeme za kupovinu Vulcano proizvoda u delikatesi manufakture. 

Nadoplate: razgled manufakture Vulcano s degustacijom 5 vrsti suhomesnatih proizvoda 10,50 EUR/osobi; ulaznica za dvorac Kornberg s razgledom i čašom šampanjca (za djecu bezalkoholni) 15 EUR/osobi.

U dogovoreno vrijeme odlazak u smjeru dvorca KORNBERG, jednog od brojnih austrijskih dvoraca u kojem i danas žive njegovi vlasnici. Vlasnik dvorca, grof Andreas von Bardeau, radosno otvara vrata svog doma i pripovijeda priču o povijesti zdanja i vlastite obitelji. Slijedi vođeni obilazak raskošnih odaja dvorca u pratnji najboljeg lokalnog vodiča – njegovog vlasnika! Na kraju ture svoje posjetitelje sâm vlasnik nagrađuje čašom šampanjca iz dvorskog vinskog podruma! Prost!

Slijedi odlazak u smjeru LEIBNITZA. Slobodno vrijeme u središtu grada za osobne programe. 

Polazak prema Hrvatskoj predviđen je oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto poslaka u večernjim satima.