Laser centar Trinity u Zagrebu i Rijeci nudi priliku za tretman koji se pokazao kao revolucija u mršavljenju: isprobajte superiornu metodu mršavljenja uz VACUSLIM i 1x BODY FORMER za samo 139kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 500 kn
Ušteda 70%
Cijena 139 kn
Uštedi još 7 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% EXTRA popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremite karticu za sljedeću kupovinu")! Kupon vrijedi za jedan grad i može se iskoristiti isključivo do 25.06.2019.! Ponuda uključuje 1 dolazak!

Prije kupnje kupona, izaberite grad: Opcija 1: Zagreb - 097/772-0086 (Zagreb); Opcija 2: Rijeka - 098/933-0992 (Rijeka). Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1.

Vacuslim

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja, i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Body former

Tretman učinkovito djeluje na podizanje tonusa kože i uz vacuslim je odlična kombinacija za željene rezultate!

Kupon se može iskoristiti u jednom gradu!