Laser centar Trinity u Zagrebu donosi Vam tretmane za blistavo i mladoliko lice! Zaustavite starenje i postignite zdravu i čvrstu kožu radiovalnim liftingom i tretmanom toplo hladnim čekićem...79kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 1x radiolifting od 20 minuta + 1x toplo hladni čekić od 15 minuta! Kupon vrijedi isključivo do 20.06.2019.!


Tripolarni radiovalni lifting

Zaustavite proces starenja i zategnite i pomladite svoju kožu najsuvremenijim RF aparatom. TriPollar je nov standard u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme jer kombinira njihov dvostruki učinak. Na potpuno siguran i bezbolan način učinite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom tehnologijom.

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se stvaranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. TriPollar RF tretmanom se djeluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti (stanice koje proizvode kolagene lance) stimuliraju na proizvodnju više kolagena tako da je učinak dugotrajan. Unutar kože fibroblasti sintetiziraju molekule kolagena (tri polipeptidna lanca omotana jedan oko drugog u trostruki heliks). Djelovanje RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenskih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu, što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. 

Zagrijavanjem površinskih i dubljih slojeva kože također se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sustav i vrši eliminacija viška tekućine i toksina iz organizma. Time se, uz željeni estetski efekt zatezanja i pomlađivanja kože, istovremeno postiže i blagotvoran učinak bolje prokrvljenosti I detoksikacije tkiva i organizma u cjelini.
Kod većine pacijenata se neposredno nakon tretmana vidi efekt u vidu blagog zatezanja. Nakon završetka tretmana koža postaje svježija, znatno mekša, dok je pri dodiru glatka, elestična, čvrsta i jednostavno djeluje mlađe!
Tretman se preporučuje osobama od 30-te godine života i više sa problemom opuštene kože lica (bore i linije oko očiju, spuštene kapke, vrećice oko očiju, bore na čelu i licu, vrećaste obraze i nazolabijalne bore), bore vrata i dekoltea, opuštena koža ramena, leđa, abdomena, struka, butina, stražnjice, stražnjeg dijela ruku i šaka. Broj tretmana je individualan i zavisi od stanja kože i godina starosti. Preporučujemo 6-8 tretmana. Tretman traje 30 minuta, radi se svakih 7-10 dana, bezbolan je i ugodan, siguran i veoma uspješan. poslije tretmana možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Toplo hladni čekić

Tretman toplo-hladnim čekićem se naizmjenično hladi i grije. Hlađenje djeluje protuupalno - sužava pore i vraća metabolizam u prvobitno stanje, izmjenom temperature potiče se proces mikrocirkulacije i regeneracije kože. Stanice se opskrbljuju kisikom, koža postaje čvršća i elastičnija i metabolizam kože se ubrzava.