Rustikalnost, luksuz i proljeće u Varaždinu uz 1 noćenje ili 2 noćenja u kući za odmor Pool Jacuzzi Dreams s korištenjem sezonskog bazena i zatvorene tople terase s jacuzzijem za 6 osoba...od 799kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen bijeg u mir i prirodu sa spojem luskuza! Opcija za 1 noćenja vrijedi za boravak nedjelja - petak, a opcija za 2 noćenja vrijedi za boravak petak - nedjelja! Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.19.!

Kuća za odmor Pool Jacuzzi Dreams 

Rustikalna luksuzna kuća u predivnoj okolici prirode Varaždina.


 

Dodatna pogodnost: neograničeno korištenje sezonskog bazena i zatvorene tople terase sa velikim jacuzzijem za 6 osoba!Mir i priroda sa spojem luksuza koji pruža bazen i terasa sa velikim jacuzzijem.

Rustikalna drvena kuća, 80m2, iz 19 stoljeća, luksuzno adaptirana sa sezonskim bazenom i velikim (6 osoba) jacuzzi-jem. Sadrži dnevni boravak, 2 spavaće sobe, zatvorena topla terasa sa jacuzzijem, kuhinju i WC. 


Prostor ima klima uređaj, SMART TV, kamin, perilicu za rublje, mikrovalnu pećnicu i još mnogo toga. Okućnica je uređena sa vlastitim parkingom. Idealan prostor za uživanje u potpunom miru i predivnoj prirodi uz maksimalni luksuz. Maksimalni smještaj je za 6 osoba (4+2). 


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.