Ugrabite wellness paket opuštanja i kupanja u Sloveniji! Uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe opustite se u Hotelu reAktiv, kupajte u Termama Zreče i napunite baterije, za samo 1368 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do navršenih 10 godina boravi GRATIS u krevetu sa roditeljima! Pogostite se bogatim polupansionom, saunom i prostorom za opuštanje te radostima u bazenu! Kupon vrijedi do 30.07.2019.

Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj sobi, 2x bogati švedski stol za doručak i 2x večera (izbor između 3 menija), 1x ulaz u termalni bazen u Termama Zreče, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje (infracrvena i finska sauna), 30% popusta na karte za Terme Zreče, 10% popusta na masaže, neograničen pristup internetu, besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu!

Hotel reAktiv nalazi se na vrhunskoj lokaciji u Zreču, na 400 metara od termalnog lječilišta Zreče. 

Sve sobe hotela reAktiv uključuju balkon s pogledom na vrt, vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom, radni stol i TV ravnog ekrana. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje.

1x ulaz u termalni bazen u Termama Zreče, 1x ulaz u saunu i prostor za opuštanje (infracrvena i finska sauna), 30% popusta na karte za Terme Zreče, 10% popusta na masaže!

Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE

Prije kupnje OBAVEZNA provjera i predrezervacija željenog termina s Hotelom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na rezervacije@hotel-reaktiv.si i ili 00386/70-666-611.