Obiteljski odmor u mobilnim kućicama u Kampu Slapić! Izaberite 2 ili 3 noćenja tik do prekrasne Mrežnice i bazena za 2 odraslih i do 3 djece + najam bicikla za 2h vožnje + plata Slapić!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.290 kn
Uštedi još 65 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 65 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Provedite slobodno vrijeme u prirodi! Udobno se smjestite u mobilnim kućicama popularnog Kampa Slapića i napunite baterije uz sportske aktivnosti i odmaranje uz predivnu rijeku Mrežnicu! Kupon vrijedi do 30.06.2019. (zauzeti termini 21.-23.06.2019.)

Mobilne kućice (klimatizirane) površine su 30 m2 (7,5 x 4 m), a sastoje se od potpuno namještene 2 spavaće sobe - jedna s bračnim krevetom i jedna sa 3 dječja kreveta - dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, te natkrivene terase. Idealno za obitelj od 2 odrasle osobe i 3 djece.

Cijena vrijedi za do 5 osoba ( 2 odrasle i do 3 djece ) i uključuje: smještaj u mobilnoj kućici za 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja, najam bicikla za 2 h vožnje, plata Slapić ( za 2 odrasle osobe ) te korištenje bazena tik do mobilnih kućica!

U sklopu kampa nalazi se atraktivan restoran koji nudi riblje i mesne jelovnike a la carte. Smješten je u prekrasnom okruženju s puno zelenila i osvježavajućem hladu. Restoran ima terasu na rijeci Mrežnici, i natkrivenu terasu koja može biti u potpunosti zatvorena u slučaju hladnog vremena. Naše osoblje raduje se Vašem dolasku i potruditi će se pružiti Vam izvrsnu uslugu.

Kamp je DOG FRIENDLY!

Kamp Slapić nudi različite mogućnosti razonode, sporta i rekreacije. U kampu je smještena atraktivna plaža na rijeci Mrežnici s nekoliko intimnih otočića i slapova na kojima možete potražiti osvježenje ili uživati u ribolovu. A za naše najmlađe goste u sklopu kampa nalazi se i novouređeno dječje igralište.

Ako ste aktivni tip osobe, a vaše slobodno vrijeme ispunjeno je aktivnostima u prirodi možete iznajmiti kanu ili se pak provozati na jednoj od mnogih biciklističkih staza u blizini. U blizini kampa nalaze se i sportski tereni za  tenis, odbojku na pijesku, stolni tenis, paintball...

Bazen je na otvorenom, odmah kraj mobilnih kućica i slobodno se može koristiti!

Kamp Slapić obitelji Mataković sa 100 smještajnih jedinica, smješten je na desnoj obali jedne od najljepših hrvatskih rijeka - Mrežnici, te pruža idealnu priliku za odmor i rekreaciju. Moderni sanitarni čvorovi, atraktivan restoran, dječje igralište i razni sportski tereni, te rekreacijske aktivnosti dostupne su u kampu i bližoj okolici. Kamp Slapić je površine 4 hektara i može primiti 300 gostiju.

Smješten na jednoj od najčišćih i najljepših hrvatskih rijeka, na rijeci Mrežnici, udaljen od Zagreba 50-tak km u pravcu juga, a od Karlovca svega 10-tak km. Najjednostavniji dolazak do kampa je preko grada Duga Rese gdje je potrebno skrenuti prema Senju te nakon 5 km u mjestu Belavići skrenuti ulijevo prema rijeci Mrežnici, te preko novog mosta doći u selo Mrežnički Brig gdje se i nalazi kamp.