Mozaik ljepota Starog Grada na Hvaru! Smjestite se tik do mora na 3 dana/2 noćenja ili 8 dana/7 noćenja u hotelu Lavanda*** uz ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu za 2 osobe...već od 789kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okružen borovom šumom, Hotel Lavanda*** smjestio se na plaži, tik do mora! Dijete u 1/2+1 sobi do 14 godina sa dvoje odraslih GRATIS! Kupon vrijedi isključivo od 04.05.19. do 09.06.19.!

Okružen borovom šumom, Hotel Lavanda*** smjestio se na plaži, tik do mora! Blizina centra Starog Grada (800 m) te blizina mora i plaža čine hotel Lavanda idealnim izborom za odmor i uživanje u suncu i moru te brojnim aktivnostima!

Kupci ove ponude ostvaruju slijedeće dodatne pogodnosti: 

  • upotreba vanjskog bazena sa slatkom vodom u Lavandi; ležaljke i suncobrani na bazenu GRATIS; besplatan transfer luka-hotel-luka (uz najavu); besplatan parking; besplatan sef na recepciji; besplatan pristup wifi na bazenu i recepciji; najam tenis terena, mini golf, stolni tenis, odbojka na pijesku, mali nogomet, košarkaški teren ovisno o raspoloživosti GRATIS u dogovoru sa recepcijom.

Upotreba vanjskog bazena sa slatkom vodom u Lavandi; ležaljke i suncobrani na bazenu GRATIS; besplatan transfer luka-hotel-luka (uz najavu); besplatan parking; besplatan sef na recepciji; besplatan pristup wifi na bazenu i recepciji; najam tenis terena, mini golf, stolni tenis, odbojka na pjesku, mali nogomet, košarkaški teren ovisno o raspoloživosti GRATIS u dogovoru sa recepcijom. 

Usluga all inclusive light uključuje uslugu punog pansiona te uz ručak i večeru, 2 vrste domaćih žestokih alkoholnih pića, točeno pivo, otvoreno bijelo i crno vino i „softdrinks“ (2 vrste soka, mineralna i negazirana voda iz sokovnika), sladoled ili kokice popodne za djecu).  

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po primitku kupona isključivo telefonom na 021 765 866 ili e-mailom helios-faros@st.t-com.hr 

 Hotel LAVANDA***


Hotel Lavanda se nalazi 800 metara od centra staroga Grada, i u neposrednoj blizini mora i borove šume, pruža savršenu atmosferu za idealan odmor .

Hotel Lavanda sadrži jednu centralnu zgradu i 2 depadanse. Sistem rada hotela je na bazi all inclusive light usluge, s vrlo kvalitetnom hranom, baziranom na dalmatinskim specijalitetima .

Blizina mora i plaže omogućava uživanje u ljetnim radostima sunca i mora, te blizina sportskih terena pruža svim aktivnim sportašima priliku za vježbu i igru.

Sobe hotela Lavande su klimatizirane s balkonom prema morskoj strani, s sat tv-om, tuš/wc.

U depadansama Lavande sobe su također okrenute prema moru, sadržavaju tuš/wc, sat tv i balkon.

Na terasi hotela Lavanda se nalazi terasa sa dva bazena, igralište za odbojku na pijesku te igraonica za djecu, stolni tenis, mini golf.


SOBE

Sobe s balkonom, većina s pogledom na more. TWC (tuš kabina), telefon, TV, terasa s dva bazena (za odrasle i za djecu), igralište za odbojku na pijesku, igraonica za djecu, plaža pred hotelom.

Mogućnost korištenja sportskog centra u neposrednoj blizini. Hotel radi po sistemu "All Inclusive light".

Stari Grad - Stari Grad (Faros)


Povijesno srce otoka Hvara, antički Faros, izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima. Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući a san okrepljujući. Zbog svojeg središnjeg otočkog položaja, Stari Grad je idealno polazno mjesto za duge šetnje i izlete po najsunčajnijem i najmirisnijem jadranskom otoku.


Na desnoj obali zaljeva nalazi se njeno središte, te kompleks hotela i bungalowa sa bogatim sportsko rekreativnim sadržajem u neposrednoj blizini mora i borove šume.