Ako maštate o romantičnom bijegu udvoje, zavirite u hotel Aminess Lume! Ovdje vas od mora dijele svega 3 metra. Bliže ne može! Dijete do 12 godina u sobi s dvoje odraslih uključeno u cijenu, a ponuda uključuje i korištenje slatkovodnog vanjskog bazena! Prije kupnje izaberite termin za boravak u hotelu: od 03.05. do 11.05.19. ili od 11.05.-31.05.19. !

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: slatkovodnog vanjskog bazena s ograničenim brojem ležaljki i suncobrana; towel service (korištenje hotelskih ručnika); ležaljke i suncobrani na plaži (u ograničenom broju).

Otkrijte mjesto gdje more ljubi otok

Čim kročite u hotel Aminess Lume u malenom mjestu Brna na otoku Korčuli, čestitat ćete sami sebi na izboru. Došli ste na jedno od rijetkih mjesta na Jadranu gdje se možete sakriti i usporiti ritam dok se pred vama nižu prilike za čistu romantiku. More vas s balkona mami na plivanje ili beskrajno opuštanje na plaži. A hotelski restoran na zdrave otočke zalogaje i božanske kapi vina.

Rezervirajte Aminess Lume Hotel i učinite da vrijeme na trenutak stane. Na jugu Dalmacije. U skrovitim uvalama Korčule.

Sadržaji hotela:

udaljenost 3 m od mora, šum valova, tišina i potpuno opuštanje, 82 novorenovirane sobe i suitevi s pogledom na more, usluga polupansiona (doručak, i večera), hotelski restoran s terasom, aperitiv bar „Val“ s terasom i pogledom na uvalu, vanjski slatkovodni bazen, uređena hotelska plaža podno hotela, suvenirnica, organizirana tjelovježba, besplatan parking, rent-a-car, kućni ljubimci su dozvoljeni (uz nadoplatu i prethodnu najavu), dizalo, recepcija: 0-24, prijava: od 15:00, odjava: do 10:00.

Sadržaji u blizini:

centar Brne na 3 minute hoda (povezan obalnom šetnicom)

Smokvica na 5 km

supermarket na 200 m

ljekarna na 4,5 km

ambulanta i autobusna postaja na 5 km

grad Korčula na 25 km

Vela Luka na 20 km

Napomene za djecudijete do 12 godina u sobi s dvoje odraslih uključeno u cijenu, nadoplata za djecu od 12 do 14 godina iznosi 25 % od ukupne cijene (plaćanje na licu mjesta)