Uz Best Travel oduševite se Venecijom, Buranom i Murano uz jednodnevni izletom prijevoz autobusom iz Zagreba, pratitelja putovanja, razglede prema programu...209 kn/osobi!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 209 kn
Uštedi još 11 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 11 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Polazak iz Zagreba u 02:00 sata s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum: 22.06.2019. ili 24.08.2019!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zagreba u 02:00 sata s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja kroz Hrvatsku/ulazak Vrata Jadrana, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja. Dolazak na pristanište Punta Sabbioni u jutarnjim satima. Odlazak brodićem, zvanim vaporetto u obilazak otoka lagune.

Posjetit ćemo otok MURANO, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla. Zasigurno će vam se svidjeti i suveniri koje možete kupiti u staklarskim suvenirnicama. Ukrcavamo se ponovo na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok BURANO prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke.


Nakon odmora na otoku Burano  odlazimo vaporetom  do otoka SVETI MARKO. Šetnja do TRGA SVETOG MARKA – DUŽDEVE PALAČE – MOSTA UZDISAJA – NOVIH PROKURATIVA – TORNJA SA SATOM – ULICE MARCERIE – MOSTA RIALTO – TRŽNICE.

Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Okružiti će nas  mali restorančići, kafići, uske uličice sa malim trgovinama.  Iako vam se čini da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru .


Slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe ili posjet muzejima. Povratak brodićem / vapporettom u 18 sati iz Venecije. Ukrcaj u autobus i vožnja prema Zagrebu. Planirano vrijeme povratka u Zagreb oko 23,30.