Uz stručnost dr. Sanje Jeleković, izbrišite bore ili povećajte usne s najkvalitetnijim cross-linked hyaluronskim filerima marke Hyaluronica ili Teosyal u Zagrebu ili Rijeci...od 1249kn!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 2.100 kn
Ušteda 40%
Cijena 1.249 kn
Uštedi još 63 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 63 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja! Kupon vrijedi isključivo koristi u 1 gradu i vrijedi do 25.07.2019.!


Hijaluronski tretmani kod dr. Sanje Jeleković!

-vrlo popularna metoda popunjavanja bora ili povećanja usana

-jednostavna i bezbolna primjena

-zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu

-licu se vraća volumen (efekt liftinga)!


Hijaluronski fileri posljednjih godina dobivaju na popularnosti kao metoda popunjavanja bora lica, u cilju pomlađivanja. Procesom starenja, gubimo veliki dio hijalurona iz naše kože, kao i znatni dio volumena našeg lica. Tome možete doskočiti pomoću hijaluronskih filera! Oni su namijenjeni tretiranju svih zona lica jer koži vraćaju njezin prirodan sjaj i potpomažu rehidraciju. Također služe i za regeneraciju i stvaranje novog kolagena, te povećanje usana!


Hijaluronske filere ne upotrebljavaju samo oni koji već imaju bore, već i osobe iznad 25. godina kako bi se spriječio nastanak bora. Pri tom se primjenjuju druge vrste i različite količine filera! Zašto hijaluronski fileri? Zato što - Zadržava se prirodni izgled lica jer hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu; Primjena je jednostavna i bezbolna; Smanjuju se bore; Vraćaju volumen licu (efekt liftinga); Povećavaju volumen usana.