Salon za masažu "Physis" u Zagrebu poziva Vas na 1 sat vrhunskog opuštanja! Aromaterapeutska sportska, klasična ili relax masaža vrhunskim uljima u trajanju od 60 minuta za samo 99 kn!

20 prodanihMožete kupovati i dalje!

Uz stres aromaterapijom je moguće liječiti širok niz simptoma i boljki, uključujući bolove u tijelu i mišićima, glavobolje i migrene, probleme dišnog i probavnog sustava, probleme s cirkulacijom, simptome menopauze i menstruacije, depresiju... Kupon vrijedi do 20.07.2019.!

Ako volite prirodne metode održavanja zdravlja, okrenite se eteričnim uljima.

Aromaterapeutska masaža je umijeće iscjeljivanja koje koristi eterična ulja aromatičnih biljaka i drveća za očuvanje smirenosti tijela i uma.

Mnoga ulja djeluju blagotvorno na zdravlje. Uz stres aromaterapijom je moguće liječiti širok niz simptoma i boljki, uključujući bolove u tijelu i mišićima, glavobolje i migrene, probleme dišnog i probavnog sustava, probleme s cirkulacijom, simptome menopauze i menstruacije, depresiju...


Kao bazno ulje koristi se ulje badema, koristimo 100% prirodna eterična ulja prilagođena vašim potrebama. Eterično ulje lavande, ružmarina, mente, limuna, mirta, đumbir, bor... Svako ulje ima određeno svojstvo i djelovanje. 

Aromaterapijskom masažom nanosimo mješavinu ulja na kožu, molekule ulja ulaze u kožu kroz pore, putem krvi i limfe te kolaju po cijelom organizmu. Mješavinu ulja prilagođavamo Vašim potrebama, sve detalje za odabir ulja kreiramo tokom ragovora i dogovora termina.