Svježina i mladost za Vaše lice! Hidratizirajte kožu i isprobajte kisik za osvježenje Vašeg lica u Laser Centru Trinity za samo 79 kn! Izaberite svoj grad: Zagreb ili Rijeka!

11 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 370 kn
Ušteda 68%
Cijena 79 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi isključivo do 25.07.2019.! Prije kupnje kupona odaberite korištenje usluge u jednom od 2 grada: Zagreb ili Rijeka, sve to u Laser Centru Trinity!

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.

Cilj tretmana?

Pomlađivanje kože kisikom;

Skidanje mrtvih slojeva kože (peeling efekt);

Dubinsko temeljito čišćenje pora;

Uklanjanje otvorenih (crnih) mitesera;

Smanjivanje sitnih ožiljaka i površinskih pigmentacija.

Tretmani se rade svakih 10-15 dana ili po potrebi i češće.

Sam tretman je bezbolan, neagresivan, nimalo neugodan te ne zaostaju nikakve posljedice poput ožiljaka, niti je potreban oporavak. Tretman možete obaviti za vrijeme stanke i vratiti se dalje na posao. Mogu se tretirati svi tipovi kože bez obzira na dob, i ma koliko vaša koža bila suha ili osjetljiva tretman možete obaviti bez ikakvih posljedica.

Promjene su vidljive odmah nakon tretmana, koža je glađa, svježija, te se ukloni umorni i beživotni izgled. Može se tretirati tijekom cijele godine, pa i ljeti. Tretman se koristi i na tamnoj koži bez imalo straha od komplikacija. Ovo je jedini tretman koji radi pravo dubinsko čišćenje lica. Koža nakon tretmana konačno prodiše kako treba, jer se i najsitnije pore isprazne te očiste.

Za što se koristi tretman?

Pomlađivanje i osvježivanje lica i vrata s dekolteom;

Glavni je način čišćenja lica kod osoba s proširenim porama i masnom kožom;

Liječenje akni;

Rosaceju;

Početne pigmentacije;

Sitne ožiljke.