[ŽITNJAK/ZAGREB] Savršen rođendan za Vašeg mališana u Zagrebu!!! Tjedna ili vikend opcija proslave dječjih rođendana za do 15 djece, već od 599 kn za 2 sata smijeha, igre i domaće hrane!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 1.200 kn
Ušteda 50%
Cijena 599 kn
Uštedi još 30 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 30 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Zabava, kreativne igre i puno smijeha očekuju Vas u rođendaonici Menza Mensa, i to uz posve drugačiju hranu, jer im umjesto pizza i kupovnih torti nudimo finger food te domaće torte i kolače! Ponuda vrijedi do 30.07.2019.

Ponuda uključuje: Dječji rođendan - paket do 15 djece u rođendaonici restorana Menza Mensa, Zagreb.

Odabir između 2 opcije:

Opcija 1: TJEDNA OPCIJA (pon-čet) - dječji rođendan, paket do 15 djece, 2 sata

Paket uključuje: Animator; Torta; fotografiranje + CD; dekoracija prostora; prigodne čaše i tanjurići; svježe cijeđeni hladno prešani sokovi; pileći prutić, krumpirići na jarbole, čokoladni mousse (finger food); prigodne igre, sportske i kreativne radionice; igraonica. 

Opcija 2: VIKEND OPCIJA (pet-ned) - dječji rođendan, paket do 15 djece, 2 sata

Paket uključuje: 2 animatora; torta; fotografiranje + CD; dekoracija prostora; prigodne čaše i tanjurići; svježe cijeđeni hladno prešani sokovi; pileći prutić, krumpirići na jarbole, čokoladni mousse (finger food); prigodne igre, sportske i kreativne radionice; igraonica.

Ponuda uključuje i rođendanske pozivnice za djecu!

Ukoliko živite bliže Jankomiru, posjetite nas tamo!

Obavezna prethodna rezervacija termina unaprijed na tel. 098/906 1679, uz KOD i ID po primitku (ODMAH po primitku)!