Beauty Dream salon ljepote u Zagrebu priprema Vaše tijelo za ljeto uz paket mršavljenja od čak 6 vrhunskih tretmana u 3 dolaska za garantirano gubljenje centimetara za samo 679 kn!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon se može iskoristiti do 30.08.2019.! Cijena uključuje 3 x vacuslim tretman cijelog tijela + 3 x infracrvena deka sa extra dodacima za trbuh ili stražnjicu!

Vacuslim cijelog tijela

Profesionalni tretman mršavljenja i uklanjanja celulita pri kojem su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Gube se centrimetri, izgled i tonus kože se poboljšava, višak vode se uklanja, masne naslage se razgrađuju, postižu se istovremeno efekt saune i limfne drenaže. 

Infracrvena deka 
Radi na principu infracrvenog zagrijavanja koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga.  Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.