Beauty Centar Kozlinger u Zagrebu donosi uživanje u masaži aromatičnim uljima i kremi koja "čuva" sjaj i mekoću kože ili birajte antistres detoks tretman za lice i tijelo...od 119 kn!

8 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 280 kn
Ušteda 57%
Cijena 119 kn
Uštedi još 6 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Želite li sačuvati sjaj i mekoću kože ili detoksicirati kožu lica i tijela nakon ljeta, peelingom odstraniti mrtve stanice, masažom i uljima hidratizirati kožu, a potom je maskom nahraniti? Ovo je ponuda za Vas! Kupon vrijedi do 30.08.2019.!


Ljetna boja koja ostaje što duže?

  • Opcija 1): nahranite svoju kožu - MASAŽA cijelog tijela 60 min aromatičnim uljima + krema koja "čuva"  sjaj i mekoću kože za samo 119 kn !

Potreban Vam je detoks lica i tijela nakon ljeta?

  • Opcija 2): ANTISTRES DETOKS TRETMAN ZA TIJELO I LICE peeling tijela morskom solju + enzimski peeling lica, masaža tijela 45 min + masaža 15 min. lice uljem za hidrataciju kože + hranjiva maska za lice 239 kn!