Vrijeme je za "španciranje"! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet s autobusnim prijevozom iz Zagreba 31.08. u obilazak dvoraca Hrvatskog zagorja i posjet Špancirfestu u Varaždinu!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U subotu 31.08. zaputite se u razgled Hrvatskog zagorja i njegovih najljepših dvoraca - ORŠIĆ i TRAKOŠĆAN, a nakon toga u provod na 21. legendarnom ŠPANCIFESTU u srcu Varaždina! Kupon vrijedi za 31.08.2019. Garantirani polazak !

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 10:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje u smjeru Stubice do baroknog dvorca plemićke obitelji ORŠIĆ iz 18. stoljeća. Danas se u dvorcu nalazi muzejska postav koja prati povijest velike Seljačke bune iz 1573. godine. Po dolasku slijedi razgled muzeja u pratnji kustosa. Nakon kraće pauze nastavak putovanja u smjeru Trakošćana. 

Po dolasku u TRAKOŠĆAN razgled dvorca obitelji Drašković u pratnji kustosa: muzejska postava, zbirka portreta, zbirka časnika Draškovićeve vojske i drugih zanimljivih prostorija... Šetnja pejzažnim parkom u kojem veliko umjetno jezero, livade, grupacije drveća i grmlja čine skladnu hortikulturnu cjelinu.

Nastavak putovanja prema Varaždinu u kojem se održava ulični festival ŠPANCIRFEST! Različita događanja na Korzu, Trgu tradicijskih obrta, Franjevačkom trgu, Starom gradu i dvorištu županijske palače – zasigurno će Vas opustiti i dobro zabaviti!

Više o programu za 31.08. na https://spancirfest.com/program/2019-dan-09/!

Španciranje i druženje sa uličnim zabavljačima do oko 21:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih mjesta, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (kod i ID) OBAVEZNA REZERVACIJA mjesta u busu Autoturist Parku na mail autoturist-park@inet.hr.