Istarski Novigrad, ljepote i gastro užitci za odmor u rujnu! 8 dana/7 noćenja s DORUČKOM za 2 osobe u Villi Bionda uz poklon „Villa Bionda“ membership card, korištenje bicikla ili kanua...4649 kn!

Očekuje Vas i paket dobrodošlice „Bionda“! Kupon vrijedi za 2 osobe uz mogućnost smještaja do 4 osobe - 2 na pomoćnom ležaju uz nadoplatu za doručak 35 kn/dan! Kupon vrijedi od 01.09. do 15.09.2019.

Svaki kupac dobiva na poklon „Villa Bionda“ membership card koja Vam omogućava uštedu od  10 do 20% u najboljim istarskim restoranima i tavernama, vinarijama, dućanima i SPA centrima!

Villa Bionda

Apartmane "Villa Bionda" u potpunosti smo obnovili 2019 g. vodeći računa o Vašem potpunom doživljaju Novigrada i Istre.


Villa raspolaže s 5 apartmana veličine 60 m2 i 1 studio apartmanom veličine 40 m2. Svi su apartmani kompletno opremljeni kako bi Vi – naši dragi gosti uživali u bezbrižnom odmoru.


Villa Bionda svojom pozicijom uz glavni gradski trg "Veliki Trg" na nekoliko koraka od mora i hlada Parka Novigradske biskupije, garantira Vam ugodan i opuštajući odmor u Novigradu i Istri.


Mi, vaši domaćini Stella i Marinko stojimo Vam na raspolaganju po svim pitanjima tijekom odmora - organizaciji izleta, posjeta poznatim istarskim vinskim podrumima, preporuci restorana i konoba... 


Uživamo u dobrim vinima, pripremi istarskih specijaliteta, osnivači smo poznate Novigradske konobe “Gatto Nero”, jednostavno rečeno Hedonisti koji će rado svoja iskustva podijeliti s Vama. Osim hrvatskog služimo se engleskim, njemačkim, talijanskim i ruskim jezikom što će sigurno olakšati međusobnu komunikaciju.


Veselimo se Vašem dolasku.