NEKA PATRY ZAPOČNE! Hostel Zrće - ALL INCLUSIVE 2 noćenja u mix dorm sobama uz uključena bezalkoholna ili alkoholna pića i neograničeno korištenje bazena, sve za jednu osobu već od 375 kn!

Puna cijena 566 kn
Ušteda 33%
Cijena 375 kn
Uštedi još 19 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 19 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Kupon vrijedi za 1 osobu! Kupon za paket aranžman vrijedi od 23.08 - 15.09.2019. Ponuda uključuje: 2 noćenja u mix dorm sobama 6, 8, 10 i 12 + all inclusive usluga (doručak, ručak, večera + all inclusive piće alkoholno ili bezalkoholno ovisno o izabranoj opciji)!


Mi smo hostel smješten na otoku Pagu, jednom od tisuću otoka u Hrvatskoj. Među ostalim otocima Pag je poznat kao zabavan. Ostali otoci su malo ljubomorni.   
Pronaći ćete nas u gradu Novalji i najbliži smo smještaj poznatoj plaži Zrće!
Nalazimo se pored autobusnog kolodvora, bolnice, benzinske postaje i trgovačkog centra Novalis. Party Hostel Zrće je najveći hostel u Novalji i daleko najzabavniji u Hrvatskoj.


U našoj ponudi smještaja nalaze se privatne sobe, spavaonice i deluxe odijel kao i zajednički prostori - bazen, bar, teretana, fast food, restoran, igraonica i usluga pranja rublja. I sve je otvoreno 24/7! Tako se možete zagrijati (ili ohladiti) u našem baru, uživati ​​u zabavi uz bazen i dobroj glazbi prije odlaska na plažu Zrće, kada se vratite, ili cijelo vrijeme! Na vama je.


Naši različiti tipovi soba prihvaćaju od 2 do 8 osoba, tako da svatko može pronaći sobu koja najbolje odgovara njegovim potrebama. Manje sobe imaju privatne kupaonice, a veće (spavaonice) imaju zajedničke kupaonice. Kreveti u našim zajedničkim sobama imaju zanimljiv dizajn, svaki krevet ima utičnicu za struju, svjetlo, stol za laptop i zavjese za ako želite malo privatnosti. Također nudimo besplatni WiFi, posteljinu, ručnike, ormariće za ključeve i spavaonice s ključnom karticom.


Da biste bili hidrirani i dobro nahranjeni, imamo bar i restoran. Da bi te držali u formi, imamo teretanu. Da bi se ohladili imamo bazen. Da bi se dobro zabavili, imamo našeg rezidentnog DJ-a.


Ono što naš hostel čini još posebnim je naše prijateljsko i mlado (i zgodno) osoblje koje je uvijek na raspolaganju ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć tijekom ili prije vašeg boravka u nama kod nas. Radujemo se susretu s Vama! Neka vaš party-cation počne!