Izaberite odmor po okusu! Uz 2 dana/1 noć s polupansionom u Kozjanskom dvoru 3, kupanje u Termama Olimia i posjet vinariji Mramor za 2 osobe, izaberite izlet na pčelarsko imanje ili Jelenov Greben!

6 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 615 kn
Uštedi još 31 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 31 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Doživite prirodne ljepote i gastronomske delicije susjedne Slovenije! Uz 1 polupansion, cjelodnevno kupanje u Termama Olimia i degustaciju lokalnih vina u Vinariji Mramor, izaberite i dodatni razgled i degustaciju: pčelarsko imanje Kozmus u opciji 2, ili Jelenov Greben u opciji 3! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi 22.07.-08.09.2019.

KOZJANSKI DVOR 3* nalazi se u srcu Kozajnskog parka, u idiličnom kraju Kozje, koji ima status MAB (Man and Biosphere) UNESCO in Natura 2000. Nudi aktivan i potpuno opušten odmor koji ispunjava i duh i tijelo, stoga nijednom gostu neće biti dosadno. U blizini je sportski park s 2 teniska terena, odbojka na plaži, manji i veći nogometni teren, vanjski i unutarnji fitness, a na poučnim stazama možete se popeti na Kozju i uživati u predivnim pogledima. Također, možete posjetiti obližnje dvorac Podsreda, Luršku jamu i Grušku špilju te Podčetrtek i Olimje, gdje se pruža pogled na samostane, tvornicu čokolade i pansion Jelenog Greben s farmom srna i jelena.

U Kozjanskom dvoru nalazi se 10 standard opremljenih soba (1 jednokrevetna, 4 dvokrevetne, 3 trokrevetne i 2 četverokrevetne) koje imaju zasebne ležajeve, kupaonicu s tušem, WC i sušilo za kosu. Sve sobe nalaze se na 1. katu pansiona.

U TERMAMA OLIMIA uživat ćete u prirodi  "do mile volje" - sunce, voda i zrak. U raznolikom kompleksu, na bazenima, brzoj rijeci, whirpoolu ili na masažama, u saunama i na fitnessu svatko će naći nešto za sebe. 

Prekrasna lokacija i ambijent VINARIJE MRAMOR priuštit će Vam sjajne trenutke uz kulinarske užitke i njihova vina. Predstavit će vam cijelu priču o svom radu, a njihove proizvode možete kušati i kupiti. 

U ponudi s razgledom pčelarskog imanja KOZMUS i degustacijom, ugostit će Vas dr. Peter Kozmus, pčelarski stručnjak u Udruzi pčelara Slovenije, dopredsjednik Svjetske udruge pčelara i project manager Svjetskog dana pčela koji se obilježava 20.05.

Samo 10 metara iznad samostana Olimje nalazi se JELENOV GREBEN. Obitelj Ježovnik, s pratećim osobljem, uvijek priprema nova iznenađenja. U seljačko-rustikalnom stilu opremljenoj gostionici, ljubazno osoblje vam nudi pravu domaću sutlansko-kozjansku hranu, specijalitete od jelenskog mesa, specijalitete od gljiva i vrlo raznolik izbor vrhuskih vina iz čitave Slovenije.