Obiteljski odmor i druženje na čarobnom Kamniku u Sloveniji! Najam cijele kolibe na Velikoj Planini na 3 dana/2 noćenja za do 4 osobe ili 2 odraslih + 3 djece u pola cijene - samo 904 kn!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Uzmite vremena za sebe i svoje najmilije! Posjetite slovensku Veliku planinu i uživajte u prekrasnom ambijentu "koče" te prekrasnim pogledima na okolicu, uz besplatan najam ležaljki! Kupon vrijedi do 31.10.2019. za dolazak u srijedu ili nedjelju, a za vrijeme praznika, vikenda i školskih praznika potrebna nadoplata!

Visoko u planinama (1600 metara) naći ćete ove čarobne kolibe. 

Ako se želite opustiti, ako vam se sviđaju planine, ukoliko želite mir, ako volite planinarenje ili skijanje, je Velika planina pravo mjesto za Vas.

Kolibe krasi jedinstvena arhitektura i udobnost!

 Turističko naselje je sagradio arhitekta Vlasto Kopač (1964.), a kolibe su izgrađene u jedinstvenom stilu i vrlo su slične pastirskim kolibama.

Probajte mliječne proizvode, uživajte u prekrasnim šetnjama i osjetite jednostavnost pastirkog načina života, a za one aktivnije, planina pruža idealne mogućnosti za planinarenje i razne planinsko biciklističke ture.