Uživajte u Sloveniji! Odmorite se uz 3 dana/2 noćenja s PUNIM PANSIONOM i bogatim wellness paketom za 2 osobe u Hotelu Slatina 4* u Rogaškoj Slatini! Dijete do 5,99 godina GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Spojite vrijeme za odmor, užitak i zdravlje! Hotel Slatina 4* je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam! Kupon vrijedi do 31.08.2019.

Hotel Slatina, Rogaška Slatina - Objekt s tradicijom i zelenom sadašnjošću.

Sadrži karakteristike arhitekture 19. stoljeća, raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Hotel ima obnovljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe te obiteljski apartman u starom dijelu hotela.

Ako ste zainteresirani za ponudu POLUPANSIONA u Hotelu Slatina 4*, pogledajte ju ovdje: https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/25689!

Hotel također sadrži :

Centar opuštanja i wellnesa, vrhunsku kuhinju u kojoj je moguće izabrati i dijetnu prehranu i prehrana za očuvanje zdravlja, termalne bazene s jedinstvenom mineralnom vodom!

Jedinstven sastav prirodne mineralne vode Donat Mg i danas je glavni razlog za to da je Rogaška Slatina već stoljećima omiljeno europsko lječilište, specijalizirano za liječenje i ublažavanje kroničnih gastroenteroloških, metaboličkih (šećerna bolest, povišene masnoće u krvi, prekomjerna težina), menadžerskih i psihosomatskih bolesti.

PRIRODNA TAJNA - Mineralna voda Donat Mg

Prirodna se tajna otkriva u šuštanju ljekovitih mjehurića slatine Donat Mg, jedne od najbogatijih voda magnezijem na svijetu.

Vrlo visoka koncentracija magnezija i drugih mineralnih tvari, koje su u današnjem životnom ritmu još potrebnije stanicama u tijelu, toj vodi daje takvu snagu liječenja da je medicina već godinama koristi za ublažavanje mnogih zdravstvenih tegoba.

Što to u stvari znači?

Zahvaljujući svom neprocjenjivom sastavu, ljekovita mineralna voda Donat Mg pomaže pri:n liječenju bolesti probavnih organa, jetre, žučovoda, gušterače, živčanog sustava, srca i krvnih žila;  povoljno djeluje na koncentraciju šećera, kolesterola i na povišen krvni tlak;  nezamjenjiva je pri otklanjanju zatvora, debljine, žgaravice i prekomjernog izlučivanja želučane kiseline;  zadovoljava potrebe za magnezijem, koje se povećavaju u stresnim okolnostima, pri intelektualnim i tjelesnim naporima, nakon pretjeranog konzumiranja alkohola i dijeta pri kojima se uzimaju samo određene vrste namirnica!