Najveći bowling centar u Hrvatskoj je u Westgate Shopping Cityju! Najam bowling staze u Rock'n'Bowl za do 6 OSOBA u trajanju 1 sat preko tjedna ili 2 sata preko vikenda već od SAMO 39 kn!

75 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 80 kn
Ušteda 51%
Cijena 39 kn
Kupi

Najam bowling staze - 1 sat preko TJEDNA od ponedjeljka do četvrtka ili 2 sata VIKENDOM od petka do nedjelje! KUPONI se mogu spajati! + slijedeće pogodnosti: djeci poklanjamo do 5 žetona GRATIS na dječjoj stazi uz pratnju roditelja uz kupon; 30% popusta na specijal Rock'n'Bowl TOST! Kupon se može iskoristiti do 15.09.2019.!

Kuglana ROCK'n'BOWL prostire se na više od tri tisuće kvadratnih metara!

Kuglana ROCK'n'BOWL jedini je disco bowling centar u široj okolici i pravo mjesto za odličnu zabavu s Vašim prijateljima i obitelji.

U sklopu kuglane nalaze se restoran i prostor s brojnim zabavnim igrama poput biljara, mini košarke, pikada i drugih. U ugodnom ambijentu restorana svakodnevno nudimo svježa i ukusna jela prilagođena gastronomskim željama naših gostiju. 

U ponudi su jela iz woka, salate, maštoviti burgeri, tjestenine i fast food. Naše ljubazno osoblje, širok izbor okusa te kombinacija dobre zabave i sporta, uz klupski razglas i rasvjetu, opravdat će Vaša očekivanja.

Nakon kuglanja, svakako posjetite naš restoran i uživajte u finoj klopi! Provjerite ponudu menija ovdje!

OBAVEZNA nadoplata: cipele za bowling - 10 kn/osoba!
Za 1. opciju OBAVEZNA NAJAVA min 1 dan prije dolaska, a za 2. opciju OBAVEZNA NAJAVA min 2 dana prije dolaska!