Počastite se ljetnim odmorom u Villu Aurori 3* u Crikvenici! Izaberite 2 ili čak 5 noćenja s uslugom polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 4 godine GRATIS po super cijeni već od 1599 kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.599 kn
Uštedi još 80 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 80 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Doživite ljeto na Kvarneru uz dodatnu pogodnost - smještaj za dijete do 4 god GRATIS! Prema raspoloživosti smještaj je u sobi s pogledom na more ili na park. Kupon vrijedi do 01.09.2019.

Hotel Villa Aurora*** smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže "Crni mol". 

Pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.

Villu Auroru od mora dijeli svega nekoliko minuta hoda, a pogled kroz prozor njezinih soba pada na uređeni park. Mnogim je gostima takvo okruženje razlog više da za boravak odaberu upravo nju. 

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

U njezinoj su blizini sadržaji poput teniskog igrališta, unajmljivanja ronilačke opreme, boćalište, unajmljivanje bicikla, jahanje konja, paragliding, izlet brodom na otok Krk i drugo.