Ljeto na prelijepoj Korčuli uz 4, 5 ili 8 dana i 3, 4 ili 7 noćenja s doručkom za 2 osobe u hotelu Lumbarda koji je okružen borovom šumom na samoj obali mora ...već od 2489 kn!

Super cijena 2.489 kn
Uštedi još 125 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 125 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Lumbarda je slikovito mediteransko naselje koje predstavlja savršenu lokaciju za otkrivanje svih ljepota Korčule... Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo do 26.08.19.!

Hotel Lumbarda 

Hotel Lumbarda je smješten na preljepom otoku Korčuli, pokraj grada Korčule.
Zbog savršene lokacije sve vam je na raspolaganju. Hotel se nalazi u hladu borove šume na samoj obali, samo 15 metara od mora i pješčane plaže Prvi Žal.

Odmorite se na bazenu hotela, prošetajte se do pješčanih plaža, otiđite na avanturu ili posjetite antički grad Korčulu...


Grad Korčula je udaljen 10 minuta od Lumbarde, te je nešto što se mora posjetiti. Ne samo zbog iznimne ljepote već i zbog bogate povijesti.
Naučite o Marku Polu, izgubite se u starom gradu, kušajte lokalno vino i
maslinovo ulje.

Hotel "Lumbarda" je hotel s 3 zvjezdice, ima 44 dvokrevetne sobe s kupaonicom i tušem, svaka soba ima balkon (80% s pogledom na more), sat TV, telefon i wifi.


Sve sobe su klimatizirane. Hotel nudi širok spektar sportskih aktivnosti i ima 24-satni pristup internetu i recepciji hotela.


Lumbarda je slikovito mediteransko naselje s arheološkim tragovima koji dokazuju postojanje stare grčke i rimske kulture. Ostaci antičkih rimskih vila ukrcani su u prekrasne vinograde poznatog grčkog vina. Lumbarda se nalazi četiri kilometra istočno od srednjovjekovnog grada Korčule.