Pozdrav ljetu u Novigradu Dalmatinskom! 2, 4, 5 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Aparthotelu Mare Nostrum...od 1299 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 1.299 kn
Uštedi još 65 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 65 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Birajte između 2, 4, 5 ili 7 noćenja! Djeca 0 - 4 godine GRATIS boravak i za djecu nema doplata za noćenje, samo za polupansion! Kupon vrijedi od 01.09. do 30.09.2019.

Aparthotel Mare Nostrum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Neka bude vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva!

Hotel ima 27 apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe, malom kuhinjom, tušem, klima –  uređajem, električnim štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za jelo, SAT TV-om, telefonom, bežičnim internetom. 

U hotelskom restoranu možete uživati u specijalitetima vrhunskih kuhara, ili možete uživati u ispijanju kave na terasi. Hotel Vam omogućuje i privatan parking, bicikle, kajake, ležaljke i suncobrane. Također možete unajmiti dva jeepa, minibus ili gliser.


ŠTO JE U BLIZINI Aparthotel Mare Nostruma :

Dvorac Novigrad – 15 min pješice
Crkva sv. Martina – 4,6 km
Maslenički most – 20,6 km
Crkva sv. Jurja – 22,3 km
Crkva sv. Jeronima – 22,5 km
Dvorana Krešimira Ćosića – 32,9 km
Kopnena vrata – 34,5 km
Narodni muzej Zadar – 34,8 km
Katedrala sv. Stošije – 34,8 km
Lučka vrata – 35 km
Forum – 35,4 km